25-26 ЛИСТОПАДА 2020: СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ДЛЯ СТАРТАПІВ В АГРОХАРЧОВІЙ СФЕРІ УКРАЇНИ

Європейський інститут інновацій і технологій в області продуктів харчування (EIT Food) спільно з Технологічним бізнес-інкубатором «Харківські технології» проводять триденний он-лайн захід «Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості».

Захід спрямований на підвищення обізнаності про світові тенденції розвитку продовольчих ринків, обговоренню перспектив, проблем та інновацій в агрохарчовій сфері України. Учасники ознайомляться з діяльністю, грантовими можливостями і проєктами європейської ініціативи EIT Food.

24 листопада (перший день) відбудеться онлайн-конференція.

25-26 листопада (другий та третій дні) призначені для проведення он-лайн семінару-тренінгу орієнтованого на стартапи-початківців в агротех- та продовольчій галузях.

На семінарі учасники ознайомляться з ключовими бізнес-методами та інструментами, що допоможуть їм просувати свої проєкти та ідеї й відкриють додаткові можливості залучення партнерів та інвесторів.

Наступного дня учасники зможуть ознайомитися з історіями успіху, а також представити свої пітч-презентації та почути поради експертів.

Тренери та лектори – відомі спеціалісти з підприємництва, лідери стартап руху в Україні.

Участь у тренінгу безкоштовна за попередньою реєстрацією:

https://forms.gle/vC9YQSrGRn1CeA2t5

Програма тренінгу https://drive.google.com/…/1jzH0Gfy2DxrwTwqesYZcJz…/view

Додаткова інформація на сайті: eit-food.kt.kharkov.ua

Проект EIT Food https://www.eitfood.eu/eit-food-projects/